Yleinen

Kampela-tunnustuspalkinto

By 24.8.2024 No Comments

Rauman Elokuvakerho ry jakaa jo 31. kerran tunnustuspalkinnon ELOKUVAKULTTUURIN HYVÄKSI TEHDYSTÄ TYÖSTÄ.

Palkinto jaetaan aina B l u e S e a F i l m F e s t i v a l i n yhteydessä. Tunnustuspalkinto on keraaminen pienoisveistos, kampela,

jonka on tehnyt raumalainen taiteilija Kirsi Backman.

K A M P E L A 2024 :

Rami Aarikka /Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

”Yhteistyössä on voimamme”, lausui Rami Aarikka facebook-päivityksessään. Tämä on toteutunut Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan ja Blue Sea Film Festivalin välillä jo monet vuodet.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on osoittautunut merkittäväksi kumppaniksi niin pienille kuin suurillekin kotimaisille elokuvantekijöille, tapahtumanjärjestäjille ja kulttuurista nauttiville, sillä sen tuki on mahdollistanut monenlaisten tuotantojen olemassaolon. Wirvoitusjuomatehtaan valmistamia juomia on nautittu niin valkokankaalla kuin katsojien keskuudessa viime vuosikymmenet ja elokuvakulttuurin tukeminen on edelleen tärkeässä osassa yrityksen toimintaa niin paikallisesti kuin laajemminkin.

Tapahtumia, jossa Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on ollut mukana on Blue Sea Film Festivalin lisäksi lukuisia laidasta laitaan mm. Sodankylän elokuvajuhlat, Rauma Blues, Jazz Kukko ym.

Rami Aarikka tehtaan johtajana joukkoineen on luonut brändin, joka ottaa kulttuurin mukaan ja samalla tukee tekijöitä. Se on arvokas lisä tapahtuman järjestäjille ja uskon että moni kiittää ja kumartaa. Raumalaisena Rami tsemppaa ja tukee paikallisuutta, niin kulttuuria kuin urheiluakin.

Kulttuuri tarvitsee tukijansa !

Rauman Elokuvakerho ry kiittää Laitilan Wirvoitusjuomatehdasta tuesta ja toivottaa myötätuulta.